Всеукраїнський семінар “Організація забезпечення безперешкодного доступу людей з інвалідністю до об’єктів житлового та громадського призначення в Україні”

З 20.07 2016 по 22.07.2016 в місті Слов’янськ, Донецької області Відбувся трьохденний Всеукраїнський семінар “Організація забезпечення безперешкодного доступу людей з інвалідністю до об’єктів житлового та громадського призначення в Україні” організований Всеукраїнською організацією інвалідів “Союз організацій інвалідів України” (ВОІ СОІУ) та її структурним підрозділом Донецька обласна організація ВОІ СОІУ.

Читати далі

“Аліса в країні чудес” в Одеському Національному Академічному театрі

В Одеському Національному Академічному театрі Опери та Балету 24 липня 2016 року відбулась дитяча балетна вистава “Аліса в країні чудес”. Це майже остання вистава в цьому сезоні, на котру прийшло дуже багато глядачів, дітей та дорослих. Дякуємо керівництво театру за надану можливість перегляду дітям з інвалідністю міста Одеси цієї вистави.

Читати далі

“Лебедине озеро” Львівського Національного Академічного театру опери та балету

21 липня 2016 року за сприяння керівництва Львівського Національного Академічного театру опери та балету діти з інвалідністю разом з їх батьками мали змогу відвідати чудову балетну виставу “Лебедине озеро”. Велику вдячність також висловлюємо співорганізвторам, що залучили дітей з батьками на перегляд вистави – БО “Центр Даун-синдром Помічник”.

Читати далі