Отримай частинку щастя

Шановні  Добродії!

Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів», основною метою діяльності якої є: задоволення та захист законних, соціальних, економічних, вікових та інших спільних інтересів своїх членів.

Організація приймає участь у різних Всеукраїнських благодійних проектах, які направлені для підтримки та зміцнення духу осіб з обмеженими можливостями.

Одним із яких є проект “Отримай частинку щастя”. Це допомога дітям-інвалідам, інвалідам-візочникам, особам похилого віку, які протребують моральної, психологічної та матеріальної підтримки.

В рамках такого проекту інваліди-візочники, потребують допомоги та підтримки від громадських організацій не лише у грошовому еквіваленті, а й особливого планування житла, облаштування під’їздів будинків, магазинів, аптек, державних установ пандусами, забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.

У тому числі потребують допомоги у отриманні інвалідних візочків.

Інвалідні візки будуть надані як благодійна допомога:

  • інвалідний візок для кімнат;
  • інвалідний візок вуличний;
  • інвалідний візок РафРайдер.

26 вересня 2014 року о 10 год. 30 хв. розпочнеться Всеукраїнський благодійний проект “Отримай частинку щастя” за адресою проспект Перемоги 113 у м. Києві на території Спеціальної школи-інтернату № 15 для дітей з наслідками поліомієліту та церебральними паралічем.

Прес-центр

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.